Porten només tres temporades treballant però d’il·lusió i ganes no els en falta. Produeixen i comercialitzen l’Orri, un producte de llarga tradició al Pirineu que es va començar a fer a Músser durant els anys 80. Es presenta en forma de fomatgets cilíndrics, d’uns 2-3 cm d’alt i 3 de diàmetre, envasats en els pots de vidre on hi realitzen la maduració (apartir de dos mesos fins a un any). Aquest és l’estrella però en tenen més, i encara més que en tindran perquè la capacitat d’innovar, de provar, de tastar i d’experimentar la tenen tota.
No hem dit que tots els seus formatges són de llet de cabra i que, a banda de l’Orri fan Lo Coscollet, un formatge de pasta tova i humida; també fan El Rotllet, que és el germà petit de Lo Coscollet; El Brossat, que així és com anomenen a Oliana al mató; i el Rotllet fresc i pastes per untar acompanyades d’herbes aromàtiques com l’orenga i el romaní que aporten un caràcter més fresc i silvestre a aquesta nova fornada de formatges de l’Alt Urgell.