01:42h. Dijous, 17 d'Agost de 2017

Neix la primera swimrun de muntanya del país

 

Arriba la Swimrun la Baells: la primera cita de swimrun de muntanya del país. El swimrun és un esport que combina múltiples trams de cursa amb natació en aigües obertes, sense transicions i alternant les dues disciplines en un mateix recorregut. La prova de 22'7km i 1000m D + es disputarà el diumenge 2 d'octubre i ja ha obert inscripcions.la Baells: la primera cita de swimrun de muntanya del país.

 

La Baells serà l'escenari de la primera cita de swimrun de muntanya del país.
La Baells serà l'escenari de la primera cita de swimrun de muntanya del país.

Arriba el trail polivalent. Ara ja no serveix només amb saber córrer. També cal nedar. La Swimrun la Baells neix amb l'objectiu de presentar un nou repte a tots aquells que es mouen bé en les dues disciplines, que són amfibis del trail i de la natació. Amb l'embassament de la Baells, a Berga (Catalunya) com a escenari, la prova es presenta com la primera swimrun de muntanya del país, allunyant-se del mar i situant-se en un dels racons més singulars del Berguedà. 

Amb 22'7 quilòmetres de distància, la Swimrun La Baells combina trams de trail de muntanya amb aigües obertes en una cursa sense transicions ni interrupcions que acollirà uns 200 participants. Les inscripcions estan obertes: http://inscripciones.pangeattitude.com/aWRtPTEmY29kaT00/