22.05.2018 |
Viure als Pirineus

EL PONT DE SUERT

Els restaurants de les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet serveixen més de 1.100 menús

El Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça es va reunir aquest dimecres a la tarda a la seu del Consell Comarcal amb els restauradors participants de les 22es jornades gastronòmiques del Bolet per fer balanç de l’última edició i valorar-ne els resultats. Els restauradors s’han mostrar satisfets per l’ increment, respecte l’any 2015, del públic procedent de fora de la comarca, especialment de Barcelona (37,42%), Tarragona (54.54%)  i la comunitat Valenciana (545,54%), amb un total de 777 participants. Així mateix son partidaris de buscar nous formats per tal d’atreure el públic de la comarca que en els últims anys ha anat minvant. En total es van repartir prop de 1.100 menús tot i que el nombre de restaurants participants, 10 en total, va ser menor que en edicions anteriors.

Les jornades han estat positives.
Les jornades han estat positives.
Els restaurants de les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet serveixen més de 1.100 menús

De les 827 enquestes d’opinió dels clients es desprèn que el 77,87 % qualifiquen les jornades d’excel·lent i un 19,35% bo, un 2,54% regular i un 0.24% n/c. També son destacables els resultats de la campanya de promoció a internet amb 200.000 impressions realitzades.

En l’acte de cloenda es van el sorteig d’ un lot de productes agroalimentaris de proximitat per  als residents a la comarca i un altre consistent en un cap de setmana destinat als participants de fora del territori, que va recaure al Vendrell.

De cara a la propera edició, el president del Consell Comarcal, Josep Lluis Farrero, ha proposat la creació d’una comissió tècnica formada per representants del sector públic-privat per tal d’ajudar a la consolidació de les jornades i buscar nous atractius que permetin incrementar el públic i animar als restauradors a participar-hi.

Comentarios