COMERÇOS HISTÒRICS

Tanca la centenària pastisseria Verdeny de Tremp

El característic paper d'embolicar de la Pastisseria Verdeny/Sílvia Romero
Coneguda popularment com “casa el Tarroner”, la pastisseria Verdeny va ser fundada el 1893. Amb tres generacions dedicades a l’elaboració de productes de pastisseria, el tancament arriba amb la jubilació del matrimoni que l'ha regentat fins ara: Carme Colominas i Miquel Verdeny

Aquest diumenge, la centenaria pastisseria Verdeny de Tremp obrirà al públic per última vegada. Fundada l’any 1893, amb tres generacions dedicades a l’elaboració de productes de pastisseria, el tancament definitiu de l'establiment arriba amb la jubilació del matrimoni que l'ha regentat fins ara: Carme Colominas i Miquel Verdeny, qui va ser alcalde de Tremp. A partir d'avui, els veïns i veïnes de Tremp i del Pallars Jussà hauran de conservar al calaixet de la memòria la dolçor característica dels Massini, la nata, el crocant, els tarrons...

(Imatge de Carme Colominas i Miquel Verdeny/pallarsjussa.net)

L'especialitat de la Pastisseria Verdeny són les galetes del Pallars, un assortit de galetes que ha donat renom a la casa, que inclouen bescuits, crocants, ametllats i pastes de xocolata, totes elaborades artesanalment. El renom de la casa Verdeny és conegut arreu, per bé que tots els productes eren naturals, sense additius ni conservants, de primera qualitat.