NIT DE LA LLUM

10.000 espelmes il·luminen Erill la Vall en la 7a Nit de la Llum

Nit de la Llum a Erill la Vall/vallboi.cat
Més de 3000 persones van gaudir d’una fantàstica vetllada on el foc de les espelmes, la col·laboració dels veïns i els racons del poble van ser els protagonistes

Des de ja fa 7 anys, 356 famílies del petit poble d’Erill la Vall a la Vall de Boí, organitzen  una vetllada on el poble queda unes hores sense llum elèctrica i a la llum de les espelmes.

Durant la tarda i la nit  es van fer activitats infantils, una visita guiada a l’església romànica de Santa Eulàlia, un espectacle de Foc i un espectacle musical, a més d’un mercat de productors locals, tot sota la llum de 10.000 espelmes que els veïns del poble ajudats per amics i visitants, han posat als diferents carrers, raconets, eres i també als balcons i les façanes de les cases.

Més de 3000 persones van gaudir d’una fantàstica vetllada on el foc de les espelmes, la col·laboració dels veïns i els racons del poble són protagonistes. Avui els veïns ja estan pensant en la propera edició que com sempre des de  fa 7 anys es farà a finals d’agost, amb la col·laboració de l’ajuntament de la Vall de Boí i altres entitats locals.