06:39h. Diumenge, 18 Març de 2018

La Cerdanya tindrà el seu primer Escape room

S’ambientarà en un refugi de muntanya i s’inaugurarà el desembre d’enguany

Una imatge del nou espai "Escape Room"
Una imatge del nou espai "Escape Room"

Aquest, serà el primer Escape room de la zona, i no serà un qualsevol, ja que estarà ambientat en l'alta muntanya i molt relacionat amb la Cerdanya. A partir d'aquest desembre tothom qui vulgui podrà anar a l'Únic Parc, situat a Llívia. Aquest parc amb hípica i restaurant, té previstes una sèrie d'activitats, la primera d'elles un Escape Room.

Els Escape Room, o sales d'escapisme, són activitats cada vegada més populars, i es tracta d'una, o una sèrie d'habitacions ambientades, on s'han de resoldre enigmes, puzles i passar proves per intentar-ne sortir abans de 60 minuts.

Aquest en concret, el podran realitzar grups de 2 a 6 persones i el preu oscil·larà al voltant de 60 € per sessió. Hi ha moltes possibilitats d'obtenir descomptes, ja que l'empresa associada 360XPLORE ofereix activitats a l'aire lliure tot l'any, ja que, segons els fundadors de l'empresa, Màrius Mansilla i Olga Barcons apunten que "cal premiar el client habitual".


Escape Room Cerdanya - Crowdfounding from 360XPLORE on Vimeo.

A més, una de les diferències amb altres empreses, és la manera especial de finançar l'Escape Room. Parlem del "crowdfounding" o micromecenatge, que és una forma molt innovadora d'intercanvi, i que cada cop és més popular a tot el món. Es tracta de comprar productes o activitats abans que surtin al mercat, amb un preu molt més baix. L'empresari obté capital per invertir en el producte i a canvi els clients l'obtenen per un preu immillorable.

Aquest Escape Room s'ubicarà a Llívia i s'ha previst l'obertura pel pont de la Puríssima d'aquest 2017. Serà el primer d'una sèrie de diferents sales amb jocs intrigants, que et faran treballar la ment i intentar resoldre els enigmes per avançar en el joc. A més és un magnífic treball de cooperació en equip. A més, en aquesta zona és especialment interessant una activitat "indoor", és a dir, que no sigui a l'aire lliure, i així poder gaudir amb amics i família també en els dies freds o plujosos.

Per a més informació:

http://cerdanyaescaperoom.cat/

Participacions en el micromecenatge:

https://www.indiegogo.com/projects/escape-room-en-la-cerdanya-pirineo-de-catalunya#/