25.05.2018 |
Viure als Pirineus

Presenten la 4a Travessa transfronterera entre Andorra i la Seu d'Urgell

La cursa, que transcorre pel Camí de Retrobament, se celebrarà el diumenge 16 d’octubre.

Les curses de muntanya proliferen arreu del Pirineu.
Les curses de muntanya proliferen arreu del Pirineu.
Presenten la 4a Travessa transfronterera entre Andorra i la Seu d'Urgell

La quarta edició de la Travessa Transfronterera unirà la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria i la ciutat alturgellenca de la Seu d’Urgell.

La cursa se celebrarà el diumenge 16 d’octubre i tindrà un recorregut de 31,1 quilòmetres per camins, corriols de muntanya i camp a través del Camí de Retrobament, s’iniciarà des de la plaça de la Germandat de Sant Julià, i seguirà per Auvinyà, Naturlandia, Bescaran, Estamariu, Llirt i final al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell, amb un desnivell positiu acumulat de 1.896 metres, i un de negatiu de 2.103. Pel que fa a l’alçada, anirà dels 714 als 2.079 metres.

Val a dir que aquesta cursa és puntuable per la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya i pel Circuit FER.

D’altra banda, els cent primers inscrits a la Travessa Transfronterera 2016 seran obsequiats amb un tiquet degustació de formatges artesans del Pirineu a la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell que precisament se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

Tots els detalls de la IV edició de la Cursa Transfronterera Camí de Retrobament es poden consultar a http://www.transfronterera.com

Comentarios