Imprimir

La X Marxa Valls de Cardós reunirà un centenar de senderistes

viurealspirineus | 11 de octubre de 2019

Imatge de l'edició de l'any passat de la Marxa de la Vall de Cardós/ajuntament de Vall de Cardós
Imatge de l'edició de l'any passat de la Marxa de la Vall de Cardós/ajuntament de Vall de Cardós

L’edició d’enguany, que estrenarà data a l’octubre, uneix Tavascan i Ribera de Cardós pel Coll de Jou

Aquest diumenge, 13 d’octubre, un centenar de senderistes acudiran a la cita anual de la Marxa Valls de Cardós, que arriba a la seva desena edició. La Marxa d’enguany tindrà com a principal novetat el canvi de data, del juliol a l’octubre. La presidenta de l’Associació Valls de Cardós, Blanca Doya, anima al públic “a participar-hi i gaudir dels fantàstics paisatges de la tardor a les nostres valls”.

X Marxa de les Valls de Cardós

L’altra novetat destacable d’aquest any és el recorregut, que en aquesta edició unirà Tavascan i Ribera de Cardós passant per Aineto, Lleret, el Coll de Jou, Estaon, Anàs i Bonestarre. Entre Tavascan i Estaon l’itinerari segueix el traçat del GR-11.

La Marxa l’organitza l’Associació Cultural, Cívica i Esportiva Valls de Cardósi compta amb la col·laboració dels 3 ajuntaments de la Comunitat de municipis cardosencs (Lladorre, Esterri de Cardós i Vall de Cardós), el Parc Natural de l’Alt Pirineu a més una desena d’establiments i diversos voluntaris dels 3 municipis.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/x-marxa-valls-cardos-reunira-centenar-senderistes/20191011110533016091.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]