Imprimir

Tanca la centenària pastisseria Verdeny de Tremp

Feliu Sirvent | 29 de septiembre de 2019

El característic paper d'embolicar de la Pastisseria Verdeny/Sílvia Romero
El característic paper d'embolicar de la Pastisseria Verdeny/Sílvia Romero
Coneguda popularment com “casa el Tarroner”, la pastisseria Verdeny va ser fundada el 1893. Amb tres generacions dedicades a l’elaboració de productes de pastisseria, el tancament arriba amb la jubilació del matrimoni que l'ha regentat fins ara: Carme Colominas i Miquel Verdeny

Aquest diumenge, la centenaria pastisseria Verdeny de Tremp obrirà al públic per última vegada. Fundada l’any 1893, amb tres generacions dedicades a l’elaboració de productes de pastisseria, el tancament definitiu de l'establiment arriba amb la jubilació del matrimoni que l'ha regentat fins ara: Carme Colominas i Miquel Verdeny, qui va ser alcalde de Tremp. A partir d'avui, els veïns i veïnes de Tremp i del Pallars Jussà hauran de conservar al calaixet de la memòria la dolçor característica dels Massini, la nata, el crocant, els tarrons...

Verdeny Colomines

(Imatge de Carme Colominas i Miquel Verdeny/pallarsjussa.net)

L'especialitat de la Pastisseria Verdeny són les galetes del Pallars, un assortit de galetes que ha donat renom a la casa, que inclouen bescuits, crocants, ametllats i pastes de xocolata, totes elaborades artesanalment. El renom de la casa Verdeny és conegut arreu, per bé que tots els productes eren naturals, sense additius ni conservants, de primera qualitat. 

Pastisseria Verdeny de Tremp (1)

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/tanca-centenaria-pastisseria-verdeny-tremp/20190929132002015948.html


© 2019 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]