Imprimir

La Seu acull el concert solidari “Música contra la pobresa infantil”

viurealspirineus | 05 de agosto de 2016

Concert UNESCO
Concert UNESCO

L’orquestra Unesco Barcelona oferirà aquest proper diumenge un concert que s’emmarca dins del cicle “Música contra la pobresa infantil”, i que organitza concerts arreu del territori català. La recaptació dels concerts es destina als programes que disposa Càritas Diocesana per pal·liar la pobresa infantil.

L’objectiu del cicle és que la música arribi a llocs i persones a qui no arriba habitualment, i que aquesta acció funcioni com a altaveu per tal d’ajudar a la tasca que Càritas està duent a terme.

Els concerts són impulsats per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA (format per BBVA i Catalunya Caixa), i compten amb la col·laboració del Bisbat d’Urgell, l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

El preu del concert és de 18€ i les entrades es poden trobar a Càritas La Seu, a les Oficines de Turisme de l’Espai Ermengol i del Consell Comarcal, a www.musicasolidaria.org i el mateix dia de l’actuació a partir d’una hora abans, a la Catedral.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/seu-acull-concert-solidari-musica-pobresa-infantil/20160805113840005413.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]