Imprimir

Seixanta hores després, la Cerdanya segueix incomunicada per tren

Feliu Sirvent | 24 de enero de 2020

Estació de tren de Puigcerdà/Cerdanya online.
Estació de tren de Puigcerdà/Cerdanya online.
 Per tercer dia consecutiu, la Cerdanya segueix incomunicada per tren.

La línia de tren R3 de Rodalies de Renfe entre Vic i Puigcerdà, 60 hores després, segueix tallada pels efectes del temporal d'aquests dies. A primera hora d'aquest divendres, l'R3 només funcionava entre Balenyà i Barcelona i hi havia un servei alternatiu per carretera entre Balenyà i Vic.

Adif va suspendre dimarts passat, dia 21, la circulació de trens a la línia R3 de Rodalies de Renfe entre Vic i Puigcerdà poc abans de dos quarts de nou de la nit, segons va informar la companyia ferroviària. Cap a dos quarts de nou de la nit es va informar que hi havia hagut una esllavissada de pedres al tram de la línia que va de Ripoll fins a Ribes de Freser, i que per aquest motiu havia calgut interrompre la circulació en aquest punt. Posteriorment, però, es va informar que el tall s'havia fet extensiu al tram que va de la capital d'Osona a la de la Cerdanya. La situació, 60 hores després, segueix igual.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/seixanta-hores-despres-cerdanya-segueix-incomunicada-per-tren/20200124132722017243.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]