Imprimir

L'Alta Ribagorça exigeix la reobertura del resort de Boí Taüll

viurealspirineus | 30 de octubre de 2019

Reunió extraordinària del consell d'alcaldes de l'Alta Ribagorça/CCAR
Reunió extraordinària del consell d'alcaldes de l'Alta Ribagorça/CCAR
La presidenta del consell comarcal, Maria José Erta, diu que la situació és greu perquè l’estació de Boi-Taüll no té viabilitat sinó hi ha un complex hoteler que l’avali.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha convocar aquest dimarts un consell extraordinari d’alcaldes per examinar i analitzar la situació que està provocant la resolució judicial que ha paralitzat l’adjudicació de part del complex hoteler del Pla de l’Ermita. A part dels representants municipals, hi han assistit una desena de treballadors que han manifestat la preocupació per la situació en la qual es troben i la sensació de solitud i falta de suport per part de les institucions i ciutadania en general.

En aquest sentit, la presidenta Maria José Erta ha manifestat que per part de les institucions s’està insistint i exigint solucions urgents degut al poc marge de temps disponible per l’inici de la temporada d’hivern i ha fet saber als assistents que la situació és greu i afecta a tota la comarca doncs l’estació d’esquí de Boi-Taüll no te viabilitat sinó hi ha un complex hoteler que l’avali.

Resort Boí Taüll

En aquest sentit, Erta ha justificat aquesta reunió en que, tot i no disposar de competències i potestats que directament puguin incidir en la resolució de la problemàtica, son les institucions locals les que, en el pla comarcal i municipal, representen a la comarca i no poden romandre insensibles a uns fets que poden afectar la pròpia viabilitat socioeconòmica del territori.

Malgrat aquestes limitacions es té el compromís de seguir de prop i recolzar el ple funcionament d’aquestes infraestructures de forma immediata aquesta temporada i també a mitjà i llarg termini.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/ribagorca-reclama-reobrir-resort-boi-taull/20191030104353016290.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]