Imprimir

Reobren la carretera d’accés a Andorra des de la Seu d’Urgell amb pas exclusiu per als cotxes

viurealspirineus | 10 de agosto de 2019

El cap de Govern d'Andorra, Xavier Espot, i altres autoritats visiten l'esllavissada a tocar de la CG-1/govern.ad
El cap de Govern d'Andorra, Xavier Espot, i altres autoritats visiten l'esllavissada a tocar de la CG-1/govern.ad
Des del govern andorrà assenyalen que l’esllavissada s’hauria produït per causes accidentals sumades a obres del manteniment dels ancoratges de la muntanya

Aquest dissabte poc després de les dotze del migdia ha quedat reoberta la carretera d’accés a Andorra des de la Seu d’Urgell, la CG-1, després d’estabilitzar l’esllavissada que a primera hora ha bloquejat el trànsit a l’altura del centre comercial Punt de Trobada.

Els cossos de seguretat i d’emergències han habilitat un carril per sentit a través del carrer posterior al centre comercial per tal que els cotxes puguin accedir i sortir del país pirenaic. A mitjans de setmana, la previsió és habilitar un doble carril per sentit –també provisionals- per permetre el pas de vehicles pesants, que mentrestant hauran d’utilitzar la carretera del Pas de la Casa.

Des del govern andorrà assenyalen que l’esllavissada s’hauria produït per causes accidentals sumades a obres del manteniment dels ancoratges de la muntanya.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/andorra/reobren-carretera-d-acces-andorra-des-seu-d-urgell-amb-pas-exclusiu-per-als-cotxes/20190810190547015496.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]