Imprimir

Albert de Moner: "Els pagesos, desgraciadament, no entenen de mesures de confinament"

Marta Lluvich / viurealspirineus | 16 de marzo de 2020

Un ramader a la granja de vaques de Pujalt, al Pallars Sobirà.
Un ramader a la granja de vaques de Pujalt, al Pallars Sobirà.
El sector ramader és un dels que no es pot quedar a casa com a mesura de control del coronavirus i ha de sortir per anar a treballar. "Els animals han de menjar", ha afirmat Albert de Moner, ramader de Pujalt, al Pallars Sobirà.

"Desgraciadament els pagesos no entenen d'algunes de les mesures de confinament", ha afirmat. Com cada dia han hagut d'anar a la granja, en aquest cas de vaques, a controlar que totes estan bé i a donar menjar a tots els animals. És època d'arreglar els prats i els sembrats i aquestes feines tampoc poden esperar. De Moner ha explicat que "el nivell de psicosi és una mica més baix que a altres llocs" donat que treballen a un entorn solitari i on les possibilitats de contagi són "més baixes que en altres llocs".

 

"El nivell de psicosi és una mica més baix que a altres llocs" donat que treballen a un entorn solitari i on les possibilitats de contagi són "més baixes que en altres llocs".

 

Albert de Moner també té un obrador que serveix carn de vedella a particulars, restaurants i hotels. Aquest ramader ha vist com les comandes dels establiments turístics han quedat tots anul·lades. Per contra, ha vist un lleuger repunt de les comandes de particulars, als quals els serveix els encàrrecs a casa.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/ramader-pallars-els-pagesos-desgraciadament-entenen-mesures-confinament/20200316140121017965.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]