A punt pel primer tast de vins submergits a l'embassament de Sant Antoni

El proper 7 de maig, els cellers de la subzona Pallars de la DO Costers de Segre extrauran del pantà de Sant Antoni la primera de les dues proves d’envelliment subaquàtic dels seus vins.

Celler Miquel Roca
photo_camera El Pallars és terra de bons vins.

Com ja es va avançar en el decurs de l’acte d’immersió de les ampolles, el passat 1 d’octubre, transcorreguts 7 mesos i en el marc de la Fira de Primavera de Tremp, s’extraurà la primera gàbia que conté 9 vins diferents dels 7 cellers participants.

Aquesta acció pretén avaluar l’evolució del vi embotellat sotmès a unes condicions concretes, en aquest cas sota l’aigua, a uns 40m de profunditat. Amb aquest objecte, tindrà lloc un acte en què es farà un tast comparat d’aquestes ampolles submergides amb els mateixos vins envellits en condicions de celler.

La segona gàbia es mantindrà submergida fins l’any vinent.