Imprimir

A punt els nous cursos d'estiu al Centre d'Art i Natura de Farrera

viurealspirineus | 23 de junio de 2016

Farrera és un centre cultural de referència al Pirineu.
Farrera és un centre cultural de referència al Pirineu.

Al Centre d'Art i Natura de Farrera preparen un estiu ple de cursos i activitats culturals. A hores d'ara encara hi ha places lliures al curs d'Il·lustració Científica que condueix el professor Carles Puche des de fa 10 anys amb excel·lents resultats, i al també ja tradicional curs de camp d'Estudi d'Evolució del Paisatge, molt pràctic, del Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge de la UAB.

La darrera setmana de juliol estrenen la primera edició d'un curs musical dirigit a la improvisació, Improvisa!, que dirigirà la intèrpret d'origen cubà, Odette Telleria.

A banda dels cursos, dimarts vinent hi haurà al CAN un taller conduït per l'artista plàstica nord-americana resident, Katelin Nitschke, especialista en art teràpia, dirigit als membres de l'Associació de Salut Mental del Pallars que presideix Pili Sarrau, veïna de Farrera. L'esdeveniment tindrà el suport de la també veïna i artista, Cesca Gelabert, que ha estat impartint a Sort tallers pels membres de l'associació com a voluntària. Des d'aquí agraïm la tasca de la doctora, Imma Ricart, i de l'assistent social, Ada Castells.

Més informació: Centre d'Art i Natura de Farrera

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/punt-els-nous-cursos-d-estiu-centre-d-art-i-natura-farrera/20160623153329005151.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]