Imprimir

Puigcerdà subvencionarà els forfets de la Setmana Blanca als alumnes d'infantil i primària

viurealspirineus | 26 de enero de 2019

Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà.
Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà.

Puigcerdà aposta per l'esport, i molt especialment per l'esquí. L'Ajuntament ja ha anunciat que es farà càrrec del preu del forfet dels cinc dies d'esquí corresponents a la Setmana Blanca del curs 2018/19 dels alumnes d'infantil i primària. Aquesta mesura, que inclou tant els forfets de nòrdic com d'esquí alpí, beneficiarà tots aquells nens i nenes escolaritzats a Puigcerdà i que no disposin del forfet de temporada. 

L'import del forfet serà descomptat directament per l'escola en la fulla de pagament de la Setmana Blanca, fent el desglòs corresponent, de manera que el pare, mare o tutor legal de l'alumne no ha de tramitar cap mena de documentació per tal de gaudir d'aquesta subvenció.

Sònia Domingo, Regidora d'Ensenyament de Puigcerdà, ha explicat que amb aquesta mesura es pretén fomentar la pràctica de l'esquí, tant l'alpí com el nòrdic, entre els alumnes d'aquesta franja d'edat, des de P3 fins a 6è, de manera que el descompte en el forfet sigui un al·licient més per a les famílies perquè els seus fills practiquin un dels esports més rellevants de la comarca.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/puigcerda-subvencionara-els-forfets-setmana-blanca-als-alumnes-dinfantil-i-primaria/20190126102100013295.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]