Imprimir

Prop de 300 nens i nenes gaudeixen aquest estiu de les activitats organitzades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

viurealspirineus | 28 de julio de 2016

Esporestiu 2016 i parc de la boixadera 005 (1)
Esport Estiu 2016

Les tres activitats d’estiu que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell -Esport Estiu, Estades de Raqueta i Esports Aventura- aglutinen enguany un total de 264 nens i nenes de 6 a 15 anys.

L’Esport Estiu i les Estades de Raqueta finalitzen aquesta setmana els dos torns quinzenals que s’han portat a terme durant tot el mes de juliol. En xifres, un total de 51 infants han participat de l’Esport Estiu, activitat on han pogut practicar esports tant tradicionals com alternatius (rugbi i handbol), un triatló, atletisme, han fet gimcanes, excursions, jocs, curses i activitats aquàtiques. També han fet caiac ràfting al Rafting Parc la Seu d’Urgell.

Pel que fa a les Estades de Raqueta els 48 nens i nenes han jugat a tennis, pàdel, tennis taula, bàdminton, jocs d’aigua, així com d’altres activitats d’implementació com l’hoquei sala i el beisbol. Al finalitzar la jornada també han pogut remullar-se a la piscina.

Mes d’agost: Esport Aventura

Respecte l’activitat anomenada Esport Aventura, que tindrà lloc al llarg de tot el mes d’agost en torns setmanals, hi ha inscrits un total de 165 nois i noies que gaudiran d’activitats en el medi natural com una duatló (Btt i cursa d’orientació), ràfting i caiac al Rafting Parc la Seu d’Urgell, escalada, tir amb arc, espeleologia, trekking, activitats aquàtiques i busseig, triatló de muntanya i una sortida en btt. Al final de cada jornada, els participants de l’Esport Aventura podran banyar-se a la piscina municipal.

Val a dir també que encara queda lliure alguna plaça per prendre part a l’Esport Aventura. Per inscripcions, cal dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Per a més informació es pot trucar al Servei d’Esports 973 350 010.  

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/prop-300-nens-i-nenes-gaudeixen-aquest-estiu-activitats-organitzades-pel-servei-d-esports-l-ajuntament-seu-d-urgell/20160728092609005328.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]