Imprimir

"VAQUES PASTURANT (deixeu-les en pau)"

viurealspirineus | 29 de noviembre de 2016

Una captura de pantalla amb el missatge: VAQUES PASTURANT (deixeu-les en pau)
Una captura de pantalla amb el missatge: VAQUES PASTURANT (deixeu-les en pau)

"VAQUES PASTURANT (deixeu-les en pau)". Aquest és el missatge que el Pere Alzina (@BeyondBCN) ha captat en un bosc a Capolat i ha publicat en el seu twitter, compartint-lo amb @AmicsPirineu. El missatge és prou significatiu i és una conseqüència directa de la carta que vam publicar del ramader Ramon Sala titulada "La febre boletaire, accidents i el sacrifici de la gent del territori".

La carta de Ramon Sala ha arribat a tots els racons de la Catalunya rural, ha rebut centenars de mostres de solidaritat i a VIURE ALS PIRINEUS ens han arribat, i ens arriben mostres de suport d'arreu del país.

El debat món rural-món urbà segueix pendent a la Catalunya del segle XXI però almenys sembla que la desagradable experiència que va patir Ramon Sala potser tindrà alguna conseqüència positiva per a la gent que treballa en el sector agrari a les zones de muntanya.

Més info: Allau de solidaritat cap al ramader d'Olius, Ramon Sala

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/comarques/primeres-consequencies-larticle-ramader-dolius-ramon-sala/20161129092252006028.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]