Imprimir

Primeres baixades de ràfting de la temporada al Parc del Segre

viurealspirineus/Albert Lijarcio | 01 de julio de 2020

Una embarcació de ràfting baixant pel canal d'aigües braves del Parc del Segre aquest dimecres/Albert Lijarcio
Una embarcació de ràfting baixant pel canal d'aigües braves del Parc del Segre aquest dimecres/Albert Lijarcio
L'equipament ha perdut un 75% dels ingressos que genera a la primavera, com a conseqüència de la crisi de la covid-19

Un família provinent de Sollana (Ribera Baixa) ha dut a terme aquest dimecres les primeres baixades de ràfting d'aquest 2020 al Parc del Segre de la Seu d'Urgell, un cop l'equipament ha pogut tornar a obrir per al públic en general. La crisi sanitària de la covid-19 va impedir començar la temporada a la primavera, com és habitual, el que ha comportat una pèrdua del 75% d'ingressos. Cal tenir en compte que aquest és el període amb més afluència de visitants perquè moltes escoles hi programen estades durant el tercer trimestre. Val a dir, però, que des de l'11 de maig, un cop l'Alt Pirineu i Aran va entrar a la fase 1 de la desescalada, el Centre Especialitzat de Tecnificació de Piragüisme ja estava en marxa per a palistes d'alt nivell.

Pla tancat d'una embarcació de ràfting a punt d'entrar a la zona d'aigües tranquil·les del Parc del Segre de la Seu d'Urgell en el primer dia de reobertura per al públic en general després de la crisi de la covid-19, l'1 de juliol de 2020 (Horitzontal).

(Foto: Albert Lijarcio)

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/primeres-baixades-rafting-temporada-parc-segre/20200701142347019921.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]