Imprimir

Presentació de la 2a edició de la Marxa Cicloturista Gran Fons La Falla

viurealspirineus | 24 de agosto de 2018

Presentació de la 2a edició de la Marxa Cicloturista Gran Fons La Falla
Presentació de la 2a edició de la Marxa Cicloturista Gran Fons La Falla

Aquest matí s’ha presentat a la seu del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça la segona edició de la Marxa Cicloturista Gran Fons la Falla, organitzada pel Club Esportiu Wefeel amb la col·laboració dels ajuntaments de El Pont de Suert, Vilaller, la Vall de Boi, Montanuy,  els Consells Comarcals de l’Alta Ribagorça i la Ribagorça aragonesa i la Diputació de Lleida. 

Respecte a l’edició anterior hi ha una petita variació en el tram curt que passa de 85 a 62 km amb un desnivell de 1400m de desnivell mentre que es manté el recorregut del Gran Fons amb 133 km i prop de 3000m de desnivell. Enguany tant la sortida com l’arribada se situen a la localitat de el Pont de Suert i es mantenen els recorreguts per les comarques de la Ribagorça catalana i la Ribargorça aragonesa. Un dels plats forts de la prova serà la cronoescalada a l'estació d'esquí de Boí-Taüll, un port de 14,2 km. amb una pendent mitjana del 5,5% del qual es cronometrarà el tram del Resort de Boi-Taüll fins l’estació d’esquí. Els participants comptaran amb un mallot de disseny exclusiu per vestir durant la prova i serveis complementaris com a avituallaments per a celíacs, serveis d’assistència mecànica abans, durant i després de la cursa, servei de taxis, serveis sanitaris a cada punt d’avituallament, servei de fisioterapeuta, entre altres.

A una setmana del tancament d’inscripcions, aquestes han crescut en més d’un centenar situant-se en prop de 400 participants amb una previsió final de 500 inscrits. Com a l’edició anterior, l’organització compta amb el suport del voluntariat que ajudarà a que l’esdeveniment es desenvolupi de la millor manera possible. Segons el director de la prova, Tito Pueyo, els voluntaris obtenen un equipament exclusiu que es compon d’una samarreta i una dessuadora corporativa. 

El president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, ha  explicat que el creixement en nombre d’inscrits és una mostra de la bona acceptació d’aquest tipus d’esdeveniments que permet  combinar esport i turisme. Així mateix ha agraït la col·laboració de les institucions veïnes en la promoció conjunta. 

Gran Fons La Falla Ribagorça és una prova cicloturista que reivindica ports i paratges del Pirineu pràcticament desconeguts per als amants del ciclisme, amb una inversió que supera els 40.000€  i que té continuïtat fins el 2019.  

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/presentacio-2a-edicio-marxa-cicloturista-gran-fons-falla/20180824132735012234.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]