Imprimir

La Pobla reconeix Marc Ràdua, medallista als JJOO de la Joventut

viurealspirineus | 21 de enero de 2020

L'alcalde de la Pobla, Marc Baró, i l'esquiador, Marc Ràdua, a la recepció a l'ajuntament/lapobladesegur.cat
L'alcalde de la Pobla, Marc Baró, i l'esquiador, Marc Ràdua, a la recepció a l'ajuntament/lapobladesegur.cat
L'Ajuntament de la Pobla de Segur va oferir una recepció al jove esquiador olímpic de Claverol.

L'Ajuntament de la Pobla de Segur va rebre aquest diumenge el jove esquiador de Claverol Marc Ràdua, medallista olímpic dels JJOO de la Joventut celebrats a Lausanne. Marc Ràdua, acompanyat de l'alcalde Marc Baró, de tot el consistori i d'un bon nombre de poblatanes i poblatans, va signar en el llibre d'honor i va rebre el reconeixement sincer dels pallaresos. A la recepció oficial, l'alcalde de la Pobla va lliurar un dibuix original, obra de l'artista Jordi Beltran.

El Club Esquí la Pobla de Segur, també es va afegir al reconeixement a Marc Ràdua, així com els seus companys d'equip i professors del Centre de Tecnificació d'Esquí de Muntanya.

Jocs olímpics Joventut (1)

Jocs Olímpics de la Joventut

L'equip espanyol format per quatre catalans es van penjar el bronze en la modalitat de relleus mixtos d'esquí de muntanya dels Jocs Olímpics de la Joventut, que es disputen a Lausana. Maria Costa, Marc Ràdua, Ares Torra i Ot Ferrer van fer una competició impecable i només van estat superats per l'equip suís i l'equip francès.

Aquesta és la quarta medalla catalana dels campionats, després de l'or de Maria Costa i el bronze d'Ot Ferrer en esquí de muntanya.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/pobla-reconeix-marc-radua-medallista-als-jjoo-joventut/20200121112346017194.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]