Imprimir

El Parlament insta el Govern a impulsar una consulta sobre els Jocs Olímpics d'Hivern

viurealspirineus | 11 de julio de 2019

Imatge d'arxiu Jocs Olímpics d'hivern
Imatge d'arxiu Jocs Olímpics d'hivern

El Parlament ha rebutjat paralitzar les obres al Berguedà relacionades amb aquest esdeveniment com l'ampliació del Coll de Pal i l'ampliació de la C-16 i aprovar una moratòria fins que els projectes no hagin estat aprovats per referèndum. 

El Parlament ha instat el Govern a impulsar una consulta sobre els Jocs Olímpics d'Hivern per tal que el conjunt de la ciutadania del Pirineu pugui votar i aportar les seves propostes. Es tracta d'un punt d'una moció presentada per la CUP que s'ha aprovat amb els vots a favor de JxCat, ERC i comuns, els vots en contra de Cs i PSC, i l'abstenció del PPC. En canvi, la cambra catalana no ha aprovat un altre punt del text dels cupaires que demanava a l'executiu català que no faci efectiva la compra dels terrenys on s'ha d'ubicar el complex Hard Rock a través de l'Institut Català del Sòl o de "qualsevol ens del sector públic català". En aquest punt, ERC s'ha abstingut juntament amb Cs i PPC mentre que JxCat i PSC hi han votat en contra.

Parlament 2

En relació als Jocs Olímpics d'Hivern, el Parlament ha rebutjat paralitzar les obres al Berguedà relacionades amb aquest esdeveniment com l'ampliació del Coll de Pal i l'ampliació de la C-16 i aprovar una moratòria fins que els projectes no hagin estat aprovats per referèndum. 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/societat/parlament-insta-govern-impulsar-consulta-els-jocs-olimpics-dhivern/20190711211910015097.html


© 2019 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]