Imprimir

El Parc Natural de l'Alt Pirineu agrupa 32 artesans i productors agroalimentaris que ofereixen visites als obradors 

viurealspirineus | 02 de octubre de 2018

Els formatgers artesans fan tallers i organitzen visites a les seves explotacions
Els formatgers artesans fan tallers i organitzen visites a les seves explotacions

El Parc Natural de l'Alt Pirineu agrupa un total de 75 artesans i productors agroalimentaris dels quals 32 són visitables. Amb l'objectiu de fomentar les visites i que es coneguin aquests tallers o obradors el Parc ha editat un fulletó amb tota la informació necessària per poder gaudir d'una experiència acudint a aquests petits negocis.

La majoria són de productes agroalimentaris com carn de vedella o corder, formatges, iogurts, llet o melmelades però un grup important està relacionat amb la roba, les herbes aromàtiques i tradicionals, la fusta o la pell. El director del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Marc Garriga, ha explicat que aquestes visites s'han de convertir en un complement perfecte a les sortides de natura. 

El fulletó es pot trobar a totes les oficines de turisme i establiments turístics de l'àmbit del Parc Natural de l'Alt Pirineu i es tracta del primer que ja inclou els nous límits d'aquest espai, aprovats aquest juliol. 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/turisme/parc-natural-lalt-pirineu-agrupa-32-artesans-i-productors-agroalimentaris-ofereixen-visites-als-obradors/20181002153401012443.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]