Imprimir

Aigüestortes s'adapta per a facilitar les visites de persones amb mobilitat reduïda

viurealspirineus | 14 de marzo de 2018

Un nen amb una cadira de neu a Aigüestortes
Un nen amb una cadira de neu a Aigüestortes

Per primer cop ofereix una cadira de neu cedida per l'estació d'esquí de Tavascan

Més d'una vintena d'alumnes de l'Escola les Eres de Creixell (Tarragonès) van descobrir la setmana passada el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en una visita organitzada pel Camp d'Aprenentatge de les Valls d'Àneu. Per tal de permetre la descoberta a tots els alumnes, la visita sobre el terreny es va realitzar amb el suport d'una cadira de neu cedida per l'estació d’Esquí de Tavascan, que ja disposa d'un circuit de fons inclusiu dins de les seves instal·lacions.

Es tracta de la primera vegada que  s'utilitza aquest suport fora dels circuits de neu trepitjada. L'experiència va ser tot un èxit i s'emmarca dins dels objectius del parc de trencar barreres i  garantir l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda i invidents.

Els alumnes van recórrer un tram de la pista que puja des de l'Estany de Sant Maurici cap a l'Estany de Ratera, fins a l'edifici de l'antiga caserna.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/parc-nacional-daiguestortes-sadapta-per-facilitar-visites-persones-amb-mobilitat-reduida/20180314170248010902.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]