Imprimir

'Les paraules del vi' a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp

viurealspirineus | 18 de febrero de 2019

Lletres i vins 2019
Lletres i vins 2019

L'espectacle tindrà lloc aquest divendres 22 de febrer a càrrec de la companyia 'Corrandes són Corrandes'.

Aquest divendres 22 de febrer a les 19h, a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp, tindrà lloc l’espectacle musical “Les paraules del vi” de la companyia Corrandes són Corrandes.Tast de vi del celler Castell d’Encús.

Les paraules del vi, corrandes amb DO

Aquesta proposta és la d’un espectacle de cançó de text improvisat creat per tal que la cultura del vi en sigui protagonista. El procés d’elaboració del vi, en clau humorística, és el fil conductor d’aquest espectacle. Les músiques tradicionals són la base per cantar la poesia del moment. Aquest espectacle va néixer per encàrrec de “Biblioteques amb DO” de la Generalitat de Catalunya.

Corrandes de vi

La companyia

Corrandes són corrandes és una companyia dedicada a la cançó improvisada, de text improvisat. La seva proposta treballa en diferents aspectes: la part artística, la formativa, la dinamitzadora i la recerca musicològica i creativa. Els seus espectacles són dinàmics i desprenen tradició i actualitat a la vegada. Ideals per a moltes festes i situacions.

Cada espectacle compta amb un equip artístic diferent, tanmateix el nucli comú en tots els espectacles són els cantadors improvisadors són Christian Simelio i Anaís Falcó i l'acordionista diatònic Gerard Díaz

Tast de vi del celler Castell d’Encús.

La cultura del vi és molt més que allò que finalment bevem per degustar, per fer festa, per acompanyar un àpat o per passar les penes. És una de les identitats del nostre territori. La història del país i les formes de vida que giren al voltant de la cultura del vi ens deixen un munt d’elements culturals: cançons, receptes, arquitectura, coneixements, paraules i, òbviament emocions. Aquesta activitat és un taller que es focalitza amb la part lingüística per així arribar a tots els elements que, finalment, ens toquen. En format de taller aprendrem a fer jocs de paraules i cançons que ens poden servir per gaudir encara més del vi, del nostre vi.

Places limitades. Inscripció prèvia en aquest formulari: https://ja.cat/oL7O1
 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/paraules-vi-biblioteca-maria-barbal-tremp/20190218210901013506.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]