Imprimir

Òscar Ordeig continuarà al capdavant de la Federació del PSC de Lleida, Pirineu i l'Aran

viurealspirineus | 10 de febrero de 2020

Òscar Ordeig a la seu de CompromísX La Seu/Albert Lijarcio
Òscar Ordeig a la seu de CompromísX La Seu/Albert Lijarcio
Presenta més del doble d'avals necessaris per ser reelegit com a primer secretari del partit a la demarcació

L'actual primer secretari de la Federació del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i l'Aran i diputat al Parlament, Òscar Ordeig, continuarà al capdavant del partit a la demarcació, a l'espera de ser ratificat formalment en el 10è Congrés que els socialistes lleidatans celebraran a Lleida el pròxim 7 de març. Ordeig ha presentat aquest dilluns 337 avals per a la seva reelecció al capdavant de la Federació, més del doble del que el reglament d'eleccions primàries per a l'elecció del primer secretari requeria i el que suposa més del 40% de la militància. Òscar Ordeig va ser elegit primer secretari de la Federació del PSC de Lleida, el Pirineu i l'Aran en el Congrés territorial del PSC del 2016.

Òscar Ordeig ha volgut agrair la confiança dels militants i ha afirmat que els avals rebuts l'incentiven "a seguir treballant durant els pròxims anys per fer del PSC la primera força política a les comarques de Lleida i del Pirineu". "La defensa del territori, d'aquesta Catalunya buidada que ha estat excessivament castigada pels governs de Convergència i els seus successors, així com del sector agroalimentari, són les principals qüestions que marcaran el proper Congrés i l'acció política dels pròxims anys", ha assenyalat.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/societat/oscar-ordeig-continuara-capdavant-federacio-psc-lleida-pirineu-i-laran/20200210171859017475.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]