Imprimir

El Museu Cerdà acull “Rocaviva. Laberint màgic”, dels fotògrafs José Antonio Rios i Montserrat Dolz.

viurealspirineus | 08 de noviembre de 2019

Exposició fotogràfica al Museu Cerdà de Puigcerdà/Emili Gimenez
Exposició fotogràfica al Museu Cerdà de Puigcerdà/Emili Gimenez
Es tracta d’una exposició fotogràfica sobre Rocaviva, l'entorn natural d'escultures a la roca de Mussa.

El Museu Cerdà de Puigcerdà acull fins el proper 1 de desembre l’exposició fotogràfica “Rocaviva.Laberint màgic” dels fotògrafs José Antonio Rios i Montserrat Dolz.

Es tracta d’una exposició fotogràfica sobre Rocaviva, l'entorn natural d'escultures a la roca de Mussa, al terme municipal de Lles de Cerdanya, i que es caracteritza per les més de 600 escultures esculpides a la roca per l'artista-ermità local Kliment Olm durant tres dècades.

Rocaviva és un espai únic i proporciona una experiència singular: artística, lúdica, iniciàtica i terapèutica que es fa ressò de la Filosofia Perenne, dels Drets Humans, de la Carta de la Terra i basant-se en l'Ecologia Profunda, preconitza un ecologisme integral, un canvi de paradigma que contempla el planeta i la humanitat com un tot inseparable.

L'exposició està organitzada per l'Ajuntament de Puigcerdà a través del Museu Cerdà, els responsables de Rocaviva, l'Associació Fotogràfica de Parets i la Federació Catalana de Fotografia.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/museu-cerda-acull-rocaviva-laberint-magic-dels-fotografs-jose-antonio-rios-i-montserrat-dolz/20191108125655016422.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]