Imprimir

Moren dos usuaris de la residència sociosanitària de Puigcerdà a causa de coronavirus

viurealspirineus | 25 de septiembre de 2020

Residència sociosanitària de Puigcerdà. / puigcerda.cat
Residència sociosanitària de Puigcerdà. / puigcerda.cat
Es tracta de dos residents de 97 anys i 90 anys amb pluripatologia prèvia.

Aquest divendres han mort dos usuaris de la Residència Socionitària de Puigcerdà, a causa de la covid-19. El mateix alcalde de Puigcerdà i president de la Fundació Hospital de Puigcerdà ho ha donat aconèixer a través de les xarxes socials: "Lamentem comunicar-vos que, entre el dia d'ahir i el d'avui, s'han produït dos èxitus per Covid19 a la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, dos residents de la Unitat Psicogeriàtrica de 97 anys i 90 anys amb pluripatologia prèvia. El nostre condol i escalf a la família i persones properes".

Trasllat  a l'antic hospital de Puigcerdà per fer la quarantena.

Precisament, aquest dijous, VIURE ALS PIRINEUS informava que onze usuaris de la residència sociosanitària de Puigcerdà, que no tenen la covid-19, es troben a l'antic hospital de la capital cerdana per fer la quarantena. El trasllat es va dur a terme aquest dilluns, amb l'objectiu de poder seguir les mesures d'aïllament pertinents i tenint en compte que han d'estar en habitacions individuals. De fet, el brot detectat a l'equipament ha afectat a divuit persones. Mentre, uns 150 treballadors d'aquest centre i un altre de Bellver de Cerdanya, tots dos gestionats per la Fundació Hospital de Puigcerdà, tornen a fer-se aquest dijous les proves PCR en el marc del seguiment quinzenal que es duu a terme a les residències.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/moren-usuaris-residencia-sociosanitaria-puigcerda-causa-coronavirus/20200925155743021345.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]