Imprimir

El MNAC exposarà excepcionalment, aquest dijous, la majestat d'Éller

viurealspirineus | 17 de septiembre de 2018

El targetó amb la presentació que es farà dijous al MNAC
El targetó amb la presentació que es farà dijous al MNAC

La majestat es podrà contemplar amb motiu de la presentació del llibre Les majestats de la Cerdanya (Salòria, 2018) escrit per Montserrat Jorba. L'acte literari començarà aquest dijous, dia 20 de setembre, a les 6 de la tarda, amb una xerrada sobre aquesta publicació a càrrec del catedràtic d'Art Medieval, Manuel Castiñeiras, i de la mateixa autora de l'obra. Seguidament es farà una taula rodona per debatre sobre les majestats romàniques a Catalunya i, en acabar, es podran visitar les majestats exposades i, de forma excepcional, es podrà contemplar la majestat d'Éller.

La jornada del dijous al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) sobre les majestats romàniques serà una ocasió única per conèixer els secrets del romànic català, l'especificitat de les majestats de la Cerdanya i les característiques socials i religioses de tota una època.

A més, totes les persones que assisteixin a aquesta presentació-debat tindran l'oportunitat única de veure de majestat d'Éller i poder assistir als comentaris que els experts faran sobre aquesta obra de gran valor històric i patrimonial.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cultura/mnac-exposara-excepcional-aquest-dijous-majestat-deller/20180917094058012351.html


© 2019 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]