Imprimir

Miquel Buch: "Puigcerdà és un municipi segur"

viurealspirineus | 17 de febrero de 2020

El conseller Buch al Parc de bombers de Puigcerdà/Puigcerdà Som Tots
El conseller Buch al Parc de bombers de Puigcerdà/Puigcerdà Som Tots
El conseller Buch ha participat a la Junta Local de Seguretat de Puigcerdà i ha visitat el Parc de Bombers.

Acompanyat de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el conseller d'Interior Miquel Buch ha participat, aquest dissabte, a la Junta Local de Seguretat del municipi. El titular del Departament ha destacat que “després de repassar totes les dades delinqüencials de l’any 2019, un cop més, es confirma que Puigcerdà és un municipi segur que està a la meitat de la mitjana dels fets ocorreguts arreu de Catalunya”. “És un municipi turístic per tots els atractius de paisatge que té però també degut als elements de seguretat”, ha dit.

Buch a Puigcerdà

(Foto: Puigcerdà Som Tots)

Posteriorment, el conseller Buch ha visitat el parc de bombers voluntaris on ha mantingut una reunió de treball i ha visitat les instal·lacions. Buch ha posat en valor que “el parc de Puigcerdà és un parc històric, un referent de tots els parcs de bombers voluntaris”.

El titular d’Interior ha escoltat les propostes que li han fet arribar els bombers i ha explicat totes les mesures que “estem posant en marxa després de molts anys de no haver pogut fer inversions ni promocions ara podem explicar que estem fent promocions de bombers funcionaris i promocions de bombers voluntaris, renovant el parc mòbil i invertint en equips i material”.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/miquel-buch-puigcerda-es-municipi-segur/20200217103425017564.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]