Imprimir

L'escola Ridolaina obre tres dies més tard del previst i amb cinc nous mestres que supleixen els que estan confinats

viurealspirineus/ACN | 17 de septiembre de 2020

Pla general de l'entrada de l'Escola Ridolaina de Montellà i Martinet (Cerdanya) el primer dia que ha obert portes aquest curs, tres dies més tard del previst pel cas positiu de covid-19 d'un professor. Imatge del 17 de setembre de 2020 (Horitzontal).
Entrada de l'Escola Ridolaina de Montellà/Albert Lijarcio
El centre educatiu cerdà, amb 43 alumnes, ha hagut d'ajornar l'inici de curs pel positiu de covid-19 d'un professor

L'escola Ridolaina, situada al municipi de Montellà i Martinet (Cerdanya), ha obert les seves portes aquest dijous amb cinc nous mestres substituts, els quals supleixen els que estan en quarantena arran de la detecció d'un cas positiu de covid-19. A banda d'aquests docents, hi ha un més que no estava confinat i que també està fent classe amb normalitat, segons han informat fonts del Departament d'Educació.

Pla de detall d'un cartell sobre les mesures sanitàries de la covid-19 col·locat a l'entrada de l'Escola Ridolaina de Montellà i Martinet (Cerdanya). Imatge del 17 de setembre de 2020 (Horitzontal).

(Foto: Pati de l'Escola Ridolaina de Montellà/Albert Lijarcio)

El centre compta amb 43 alumnes, els quals no van poder començar el curs aquest dilluns pel positiu de covid-19 d'un professor. Aquest cas es va detectar en un cribratge dut a terme la setmana passada a Puigcerdà, mentre que els altres mestres que es troben en aïllament eren contactes estrets seus.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/lescola-ridolaina-obre-dies-mes-tard-previst-i-amb-cinc-nous-mestres-supleixen-els-estan-confinats/20200917100908021185.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]