Imprimir

L'article que ha indignat a la gent de Cerdanya

Marcel·lí Pascual | 20 de marzo de 2020

Església_de_Santa_Maria_de_Talló_(Bellver_de_Cerdanya)_-_13 2
Església de Santa Maria de Talló, a Bellver de Cerdanya.

Ho ha tornat a fer. L'articulista de La Vanguardia, Joaquín Luna, no destaca precisament per la seva moderació (al contrari que el seu diari) i ha publicat un article que ha fet enfadar molta gent de Cerdanya. El títol ja ho diu tot: ¡Que listos son en Cerdanya! L'article es desqualifica sol, tampoc mereix gaire anàlisi. Senzillament, no tocava.

Luna comença dient que ell no és partidari de tenir una segona residència i diu que no hi veu cap problema en què algunes famílies amb residència a la Cerdanya hi hagin anat a passar la quarantena o el confinament. En aquest sentit, la seva opinió té la mateixa importància que avui pot tenir la meva, i això és cap, ja que el que compta és el criteri de les autoritats polítiques i sanitàries del país, i aquest està molt clar. Tothom a casa.

La seva opinió té la mateixa importància que avui pot tenir la meva, i això és cap, ja que el que compta és el criteri de les autoritats polítiques i sanitàries del país

L'article és ple de frivolitats, com no podia ser d'altra manera, però que han ofès a molta gent de la Cerdanya que intenten ser respectuosos amb les exigències sanitàries del moment actual i estan preocupats per l'evolució dels esdeveniments en els dies que venen. Ara toca quedar-se a casa i esperar que passi tot. 

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/larticle-ha-indignat-gent-cerdanya/20200320193741018018.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]