Imprimir

L'Alta Ribagorça presenta dues noves guies amb tota la informació turística

viurealspirineus | 06 de julio de 2019

Casa del Parc de Boí/vallboi.cat
Casa del Parc de Boí/vallboi.cat

Ambdues guies, amb formats similars i amb una estètica més visual, s’han distribuït a totes les oficines d’informació turística de la comarca.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha presentat les dues noves guies de promoció turística per aquesta temporada: la guia Festiu i  la guia de Serveis.  Ambdues amb formats similars i amb una estètica més visual s’han distribuït per les oficines d’informació turística de la comarca.

Turisme Alta Ribagorça

En el primer cas, la guia Festiu recull totes les ofertes d’activitats esportives i competicions, falles, festes majors, concerts, excursions, visites guiades i cursos realitzats per entitats, empreses i administracions públiques del territori durant els mesos d’estiu fins a mitjans de setembre.

Paral·lelament, la nova guia de serveis de la comarca mostra les dades bàsiques de contacte de serveis públics i privats com allotjaments, restaurants, empreses d’activitats i serveis generals agrupats per municipis i incorpora un apartat de 10 propostes imprescindibles per descobrir el territori.

Segons el president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, ambdues guies promocionen la mobilitat pel territori ja que “qualsevol visitant disposa de la informació i les activitats que es fan al poble o municipi veí”.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/lalta-ribagorca-presenta-dues-guies-amb-tota-informacio-turistica/20190706122831015005.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]