Imprimir

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona

Feliu Sirvent | 10 de julio de 2019

Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà/Albert Lijarcio
Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà/Albert Lijarcio

Albert Piñeira continuarà presidint l'Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació i serà el portaveu del Govern de la Diputació

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, continuarà sent vicepresident segon de la Diputació de Girona. Una setmana després de formalitzar-se l'acord de governabilitat a la Diputació de Girona entre JXCat i ERC, aquest dimarts s'han fet públiques les quatre vicepresidències i les quatre comissions constituïdes per al pròxim mandat.

Així, les vicepresidències i les comissions han quedat constituïdes de la següent manera: Vicepresident primer: Pau Presas, president de la comissió d'Hisenda, Promoció Econòmica i Cooperació Local. Vicepresident segon: Albert Piñeira, president de la comissió de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació. Vicepresidenta tercera: Maria Puig, presidenta de la comissió d'Acció Social. Vicepresidenta quarta: Maria Àngels Planas, presidenta de la comissió de Territori i Sostenibilitat.

El vicepresident primer, Pau Presas, serà el president accidental en absència del seu titular i/o en el seu defecte els següents vicepresidents. El portaveu de l'equip de govern serà el vicepresident segon, Albert Piñeira.

Dipu Girona

El ple del cartipàs es celebrarà el dimarts 23 de juliol, a les 12h del migdia, on es donarà a conèixer com queden les delegacions tant dels organismes autònoms, patronats i altres ens dependents, així com altres delegacions de la pròpia corporació.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/lalcalde-puigcerda-albert-pineira-vicepresident-diputacio-girona/20190710132745015077.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]