Imprimir

L’Hospital del Pallars trasllada els pacients de llarga estada a l'Hotel Alegret

viurealspirineus | 23 de marzo de 2020

Les ambulàncies que han traslladat els malalts a l'Hotel Alegre aquest diumenge/Ajuntament de Tremp
Les ambulàncies que han traslladat els malalts a l'Hotel Alegre aquest diumenge/Ajuntament de Tremp
L'Alberg i l'Acadèmia militar de Talarn estan preparats per si es necessita més espai per a malalts al Pallars Jussà

L'Hotel Alegret de Tremp s'ha convertit des d'aquest cap de setmana en el primer hotel hospital de la demarcació de Lleida. Acull 8 malalts de llarga estada de l'Hospital Comarcal del Pallars amb un doble objectiu: aïllar els pacients de la zona hospitalària i evitar possibles contagis de coronavirus i deixar lliure tota una ala de l'hospital i disposar de més llits. A l'Hotel Alegret també s'hi han instal·lat un metge, infermers i un zelador. Personal de l'Ajuntament de Tremp serà l'encarregat de transportar diàriament els àpats de l'Hospital a l'Hotel. Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp, ha explicat ja hi ha preparat l'Alberg municipal i l'Acadèmia militar de Talarn per si es necessita més espai per a malalts.

De les 81 persones que es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus, 45 estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 10 es troben a l'UCI. 18 persones més estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, dos de les quals es troben a l'UCI i 16 estables a planta. Tant els 6 casos ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp com les 4 persones que es troben ingressades a l'Espitau de la Val d'Aran estan estables a planta, mentre que unes altres 6 persones estan ingressades en centres privats.

El seminari de la Seu d'Urgell també acull des de divendres divuit usuaris de la unitat sociosanitària de la Fundació Sant Hospital.
 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/l-hospital-pallars-trasllada-els-pacients-llarga-estada-lhotel-alegret/20200323135412018040.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]