Imprimir

L’Alta Ribagorça contracta 9 persones dins el programa Treball i Formació

viurealspirineus | 13 de enero de 2020

contractacions2020
contractacions2020
Des del 2013 el Consell Comarcal ha contractat 89 persones que han prestat els seus serveis als municipis de la comarca.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha contractat nou persones dins el programa Treball i Formació, vuit de les quals es trobaven en situació d’atur de llarga durada. L’objectiu és afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat. La contractació s’ha fet acollint-se al programa cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació.

Dels nou treballadors contractats, vuit realitzaran tasques de manteniment i millora d’espais públics, recuperació de camins interurbans, tres faran tasques prèvies i preparatòries del futur arxiu comarcal, juntament amb tasques d’arxiu de l’entitat i de suport a les entitats locals i un coordinarà i farà tasques de suport.

Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, aquest programa permet als col·lectius més vulnerables ampliar els seus coneixements vers l’administració, millorar les relacions socials, adquirir noves experiències dins el món laboral, oferint-los la possibilitat de tornar al mercat laboral i un cop finalitzat el programa, facin una recerca més activa de feina.

Des de l’inici del programa, l’any 2013, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha contractat un total de 89 persones que han prestat els seus serveis als diferents municipis de la comarca. Els contractes tenen una durada d’entre 6 i 12 mesos.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/l-alta-ribagorca-contracta-9-persones-dins-programa-treball-i-formacio/20200113103649017105.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]