Imprimir

L’Alt Urgell presenta el projecte ecoturístic Camina Pirineus en una convenció del clima i l’energia a Eslovènia

viurealspirineus | 11 de abril de 2019

Carles Miñambres, representant de Camina Pirineus, durant la seva
intervenció a Skofja Loka/CCAU
Carles Miñambres, representant de Camina Pirineus, durant la seva intervenció a Skofja Loka/CCAU

La convenció ha estat organitzada per l’Agència de Desenvolupament Regional de Gorenjska, als Alps eslovens.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha presentat aquest dimecres el projecte ecoturístic Camina Pirineus a la Convenció d’Alcaldes per al Clima i l’Energia (Covenant of Mayors for Climate & Energy) que ha tingut lloc a la ciutat de Skofja Loka, a Eslovènia. La presentació ha anat a càrrec del tècnic del promoció del projecte, Carles Miñambres.

La convenció ha estat organitzada per l’Agència de Desenvolupament Regional de Gorenjska, als Alps eslovens, i ha servit per presentar públicament el pla d’acció regional de la zona i, alhora, compartir les experiències en turisme de muntanya sostenible i transport i mobilitat de dos territoris d’altres països, un dels quals ha estat l’Alt Urgell i l’altre una regió dels Alps austríacs.

Camina Pirineus és una iniciativa avalada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i liderada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb el suport de la Diputació de Lleida i el Departament de la Presidència de la Generalitat. També hi col·laboren els 19 ajuntaments de la comarca, les 11 entitats municipals descentralitzades (EMD) i 15 associacions i entitats, a més de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i els Parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró i té l’objectiu de convertir la comarca en un referent d’ecoturisme.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/l-alt-urgell-presenta-projecte-ecoturistic-camina-pirineus-convencio-clima-i-l-energia-eslovenia/20190411135926013983.html


© 2019 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]