Imprimir

Josep Vidal presenta un programa de quatre anys per a Llavorsí

viurealspirineus | 12 de mayo de 2019

Primer pla de l'alcalde de Llavorsí,Josep Vidal Bringué
Primer pla de l'alcalde de Llavorsí,Josep Vidal Bringué

'Junts per Llavorsí' presenta com a cap de llista Joan Ordi i la senadora Mayte Rivero figura al cinquè lloc de la candidatura.

La candidatura 'Fem Municipi-ERC de Llavorsí, al Pallars Sobirà, ha arrencat la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig, amb una trobada amb membres de la candidatura. L'alcalde de Llavorsí i candidat a la reelecció, Josep Vidal Bringué, ha presentat el seu equip i un programa de govern per als propers quatre anys.

PROGRAMA DE GOVERN

Programa Fem Municipi Llavorsí

Configuren la llista de Fem Municipi-ERC: Josep Vidal Bringué 02. Eva Suils Frade 03. Jordi Fillet Carrera 04. Marc Barrufet Grau 05. Montse Garcia Martin 06. Conxita Lozano López 07. Jaume Cervós Prilló SUPLENTS: S1. Ramon Sole Ferrer S2. Josep Gasia Gabernet S3. Noemi Casal Boneta S4. Sandra Giró Jordana S5. Antonia Bernadó Puente S6. Jorge Carne Luanco S7. Roman Lobelos Luaces S8. Jim Kennedy S9. Natalia Silva Juves S10. Marc Fité Sansa

A Llavorsí es presenta també a les eleccions del 26 de maig, Junts per Catalunya, encapçalada per Jordi Ordi Gomà. La integren a més de l'alcaldable, Anna Panisello, Anna Clausó, Jordi Rovira, Mayte Rivero Segalàs, Jaume Pinós Ros i Xavier Solé Sarral.

ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA D’ARESTUI

'Fem Municipi-ERC'; Jesús Garcia Fuentes. S1. Montserrat Canalis Bernabé

ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA DE BAIASCA

'Fem Municipi-ERC': Jordi Fillet Carrera 02. Carlos Jansat Carrera

ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA DE MONTENARTRÓ

'Junts per Montenartró': Josep Ramon Ubach Jordana 02. Josep Casals Mas

'Fem Municipi-ERC': Marc Fité Serra S1. José Fité Sansa

 

 

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/josep-vidal-bringue-presenta-programa-quatre-anys-per-llavorsi/20190512204523014270.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]