Imprimir

Josep Castellarnau: ''La neu són esquiadors a l'hivern i aigua a la primavera''

viurealspirineus | 25 de enero de 2019

Dos nens jugant amb la neu a Esterri d'Àneu/Marta Lluvich
Dos nens jugant amb la neu a Esterri d'Àneu/Marta Lluvich

El president de la Federació d'Hostaleria i hoteler de les Valls d'Àneu, Josep Castellarnau, diu que la nevada animarà als grups d'escolars que tenien en dubte la setmana blanca.

La neu que ha caigut els darrers dies a l'Alt Pirineu ajudarà al sector turístic i de l'esquí a tenir un bon i llarg final de temporada. El pirinenc Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria i hoteler d'Escaló, a les Valls d'Àneu, ha afirmat que ''la neu són esquiadors a l'hivern i aigua a la primavera''. Castellarnau ha afegit que aquesta nevada ajudarà a moltes escoles i famílies a decidir-se per fer la setmana blanca. Molts centres no ho acabaven de tenir clar per la manca de neu aquesta temporada.

Josep Castellarnau 5

(Foto: Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria i hoteler d'Escaló, al Pallars Sobirà)

Aquest mateix cap de setmana hi ha programades competicions a estacions de la vegueria de l'Alt Pirineu que penjaven d'un fil per la manca de neu, i amb la precipitació de les darreres hores, es podran fer sense complicacions. L'únic inconvenient que hi pot haver a la zona del nord del Pallars Sobirà és que si el port de la Bonaigua continua tancat, la gent vinguda de l'Aran no puguin arribar.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/societat/josep-castellarnau-neu-son-esquiadors-lhivern-i-aigua-primavera/20190125102317013280.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]