Les Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça tanquen amb més de 1.000 menús servits

Entre els restauradors assistents, s’ha parlat de la valoració d’aquestes jornades que han donat 1.179 menús dels quals el 75% a foranis (majoritàriament de Barcelona i àrea metropolitana) i el 25% a la comarca i amb una repetició del 36% i també de dur a terme noves iniciatives per a la propera edició.

DSC04873
photo_camera Les jornades han estat un èxit.

El passat dimarts a la seu del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, es va dur a terme la cloenda de la 21a edició de les Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça i el sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’Alta Ribagorça i un lot de productes agroalimentaris de la zona, que com cada edició, se sortegen entre tots els assistents al menú dels bolets.

Les persones agraciades amb aquests dos premis son de Castellón de la Plana i del Pont de Suert.

Entre els restauradors assistents, s’ha parlat de la valoració d’aquestes jornades que han donat 1.179 menús dels quals el 75% a foranis (majoritàriament de Barcelona i àrea metropolitana) i el 25% a la comarca i amb una repetició del 36% i també de dur a terme noves iniciatives per a la propera edició.