Imprimir

Joan Obiols presenta el seu darrer llibre del Viatge Universal del Pirineu

viurealspirineus | 20 de junio de 2019

Joan Obiols en una de les seves presentacions.
Joan Obiols en una de les seves presentacions.

En aquest cas l'autor presenta, aquest divendres 21 de juny, a les 8 del vespre, el setè volum del seu Viatge Universal pel Pirineu que es titula La Ribagorça catalana. Clavells de pedra, patrimoni mundial de la humanitat. La presentació es farà al restaurant Paisatges de la Seu d'Urgell i comptarà amb la intervenció del director de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, Júlio Quílez, que acompanyà a l'autor del llibre. Posteriorment, es farà la projecció de tràilers de pel·lícules filmades al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un col·loqui amb el cinèfil Pep Benavent i un refrigeri amb coca de Sant Joan i vi medieval del país.

Posteriorment, es farà la projecció de tràilers de pel·lícules filmades al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un col·loqui amb el cinèfil Pep Benavent i un refrigeri amb coca de Sant Joan i vi medieval del país.

cartellobiols

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/joan-obiols-presenta-seu-darrer-llibre-viatge-universal-pirineu/20190620170208014733.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]