Imprimir

Joan Obiols, com un ribagorçà més

viurealspirineus | 30 de julio de 2019

L'ajuntament de Vilaller va acollir la primera presentació del darrer llibre de Joan Obiols.
L'ajuntament de Vilaller va acollir la primera presentació del darrer llibre de Joan Obiols.
L'escriptor Joan Obiols va omplir de gom a gom, aquest dissabte a la tarda, Casa Cotori del Pont de Suert. Prop d'un centenar de persones van assistir a la presentació del setè volum de la col·lecció Viatge Universal pel Pirineu que l'autor ha dedicat a la Ribagorça catalana. 

La presentació del Pont de Suert va comptar amb la presència de José Antonio Troguet (alcalde de Pont de Suert), Joan Casimiro (estudiós local), Maribel Sala (professora i historiadors) i el propi autor, Joan Obiols.

obiols-pontdesuert

El llibre que es va presentar és el que Joan Obiols ha dedicat a la Ribagorça catalana, el 7è volum de la col·lecció Viatge Universal pel Pirineu, publicada en una coedició per l'Editorial Andorra i Edicions Salòria. D'aquest viatge n'han sortit una sèrie de cròniques literàries i periodístiques que s'han convertit en la millor descripció de l'evolució social i econòmica d'aquest territori en el pas del segle XX al XXI.

El mateix dissabte al migdia, Obiols va presentar el llibre a Vilaller on va comptar amb la presència de Joan Ramon Piqué (historiador) i de l'alcaldessa, Maria José Erta, que s'estrenava així al seu poble en un acte públic també com a presidenta del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/joan-obiols-com-ribagorca-mes/20190729155619015303.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]