Imprimir

Joan Manel Serra serà el candidat d'ERC a l'ajuntament de Puigcerdà

viurealspirineus | 25 de febrero de 2019

Joan Manel Serra a la sala de plens de l'Ajuntament de Puigcerdà
Joan Manel Serra a la sala de plens de l'Ajuntament de Puigcerdà

El passat divendres 22 de febrer, la militància republicana de Puigcerdà va escollir a Joan Manel Serra com a candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals del maig vinent.

El passat divendres 22 de febrer, la militància republicana de Puigcerdà va escollir Joan Manel Serra i Arenas com a cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions municipal del mes de maig vinent.

Joan Manel Serra, que ja és l'actual regidor al consistori cerdà i que ha estat l'únic precandidat en presentar-se a les primàries internes, va ser votat de forma unànime per tots els militants republicans amb dret a vot.

La figura d'aquest puigcerdanès de 46 anys i amb estudis d'arquitectura tècnica, és reconeguda a la vila gràcies a la seva vinculació amb l'hoquei gel, junt amb una carrera professional molt vinculada al sector immobiliari i de la construcció.

D'aquesta manera surt a la llum una de les incògnites més importants d'aquest nou projecte que porta gestant-se des de fa mesos per l'executiva local d'ERC i que ben aviat anirà desgranant les línies principals de l'aposta republicana per Puigcerdà.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/cerdanya/joan-manel-serra-sera-candidat-derc-lajuntament-puigcerda/20190225105512013545.html


© 2019 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]