Imprimir

El Govern constitueix la Comissió Territorial País Viu a l'Alt Urgell per fomentar el creixement econòmic

viurealspirineus | 17 de diciembre de 2019

Seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
La reunió tindrà lloc el dijous 19 de desembre a les 10:30 hores a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell

El secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, presidirà dijous 19 de desembre a les 10:30 hores l’acte de constitució de la Comissió Territorial País Viu a l’Alt Urgell. La sessió constitutiva comptarà amb la participació de la delegada del govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Miquel Sala, alcaldes de la comarca i agents del territori.

El Departament de la Presidència, a través de la Secretaria d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, ha dissenyat i impulsat l’Estratègia de Dinamització Territorial que té com a objectiu generar oportunitats a través de l’activitat econòmica de les comarques amb la implicació compartida de la Generalitat amb els ens locals i els actors privats. Per, d’aquesta manera, actuar contra les causes del despoblament i l’envelliment. L’estratègia busca transmetre l’aliança de treball bilateral entre el Govern i el territori.

L’Alt Urgell és la tercera comarca on el govern desplega l’Estratègia de Dinamització Territorial.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/govern-constitueix-comissio-territorial-pais-viu-lalt-urgell-per-fomentar-creixement-economic/20191217170538016870.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]