Imprimir

Dos ferits lleus després d'incendiar-se un habitatge a Vilaller

ACN / viurealspirineus | 21 de agosto de 2017

Edifici de Vilaller on ha cremat el tercer pis en un incendi, amb fum que surt de les finestres. Foto: Estela Busoms
Edifici de Vilaller on ha cremat el tercer pis en un incendi, amb fum que surt de les finestres. Foto: Estela Busoms

La dona afectada també tenia una petita cremada a la cara

Ahir, dues persones, un home i una dona, van resultar ferides lleus per inhalació de fum en l'incendi que ha cremat totalment un habitatge a Vilaller, a l'Alta Ribagorça. En concret, es va cremar el tercer pis del número 4 del carrer Sant Mamés.

Imatge general de l'edifici de Vilaller on ha cremat el tercer pis en un incendi, amb vehicles de bombers i una grua en primer terme, aquest 20 d'agost del 2017 (vertical)

Els Bombers van rebre l'avís poc abans de tres quarts de tres de la tarda i es van enviar vuit dotacions que van poder controlar les flames pocs minuts després de les quatre. Els ferit són un home de 42 anys i una dona de 39 anys que també tenia una petita ferida de primer grau a la cara. Els serveis sanitaris els van atendre al mateix lloc dels fets. Els veïns de l'immoble van sortir de casa al començar el foc i ja han pogut tornar als pisos. Ara es comprovarà si les instal·lacions de serveis de l'immoble han resultat afectades.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/ferits-lleus-despres-dincendiar-habitatge-vilaller/20170821092702008568.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]