Imprimir

Les falles de Durro obren la temporada de festes a l'Alta Ribagorça

viurealspirineus | 17 de junio de 2016

La construcció de falles és un espectacle.
La construcció de falles és un espectacle.

Les falles de Durro, demà 18 de juny, una riuada de foc, obriran la temporada de festes a l'Alta Ribagorça.

Després de ser declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco el passat 1 de desembre de 2015, les Falles estan de moda. La temporada arranca a Durro, l’únic poble de la comarca on no s’ha perdut mai aquesta tradició, amb una ocupació turística del voltant del 100%.

Enguany i degut a la previsió d’una gran afluència de visitants, els organitzadors de cada poble han decidit limitar el nombre de fallaires per seguretat i per preservar la festa, tot i que el format serà el mateix de sempre, baixant la gent que tingui falla. També s’habilitarà més places de pàrquing.

A més de les falles, aquest cap de setmana hi ha previstes nombroses activitats per a tots els públics arreu de la comarca com la Festa Major de Durro, el taller de falles a Vilaller, itineraris guiats pel Parc Nacional, passejades naturalistes “Herbes que curen, camins que ensenyen” i safaris fotogràfics, “Benvinguts a Pagès” visita gratuïta a varies explotacions agrícoles i ramaderes entre d’altres.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/falles-durro-obren-temporada-festes-l-alta-ribagorca/20160617153247005123.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]