Imprimir

Èxit de participació a la Festa de la Gent Gran de la Seu

viurealspirineus | 06 de octubre de 2019

Gent Gran Festa
Gent Gran Festa
Una cinquantena de padrins i padrines, acompanyats per la regidora de Gent Gran, Marian Lamolla, van visitar les botigues museu de Salàs de Pallars

En el marc de la Setmana de la Gent Gran, un grup de padrins i padrines de la Seu d'Urgell van visitar, el divendres dia 4, la població de Salàs de Pallars, al Pallars Jussà, acompanyats per la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Marian Lamolla.

Excursió a Salàs de Pallars-1

Els i les participants van realitzat una visita guiada a les botigues museu de Salàs, una proposta museística singular que recrea botigues i espais d'època a partir de l'exposició i divulgació dels béns de consum quotidians.

Ball Cerdà Intergeneracional 2

(L'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, participant al Ball Cerdà Intergeneracional)

La Festa de la Gent Gran de la Seu va continuar continuar dissabte amb el ball cerdà intergeneracional i aquest diumenge, darrera jornada, ha tingut lloc l'acte institucional a la sala Sant Domènec amb la salutació de l'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega. La festa finalitzarà amb un dinar popular.

 

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/exit-participacio-festa-gent-gran-seu-durgell/20191006134554016023.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]