Imprimir

Esquerra demana que es pinti un pas de vianants al camí de la Palanca, a l’alçada de l’entrada de l’Institut

viurealspirineus | 30 de septiembre de 2016

Francesc Viaplana, cap de llista dels republicans a la Seu.
Francesc Viaplana, cap de llista dels republicans a la Seu.

ERC de la Seu d'Urgell ha mostrat el seu descontentament amb l’equip de govern municipal degut a que s’ha iniciat el nou curs escolar i no s’ha realitzat el pintat d’un pas de vianants al camí de la Palanca, a l’alçada de l’entrada de l’Institut Joan Brudieu.

L’actuació va ser presentada pels republicans a través d’una moció al plenari del mes de juny, i aquesta va ser aprovada per la unanimitat dels grups. La moció, feia referència explícita a que les propostes estiguessin implementades a l’inici del curs escolar, el setembre de 2016, aprofitant que recentment s’havia aprovat una partida de 300.000€ destinada al desplegament de part del Pla de Mobilitat i que recollia, entre altres, la creació de guals, la millorar de voreres, asfaltat de carrers, etc.

“Creiem que la zona és d’especial vulnerabilitat, tant pel nombre d’alumnes de l’institut que travessen el carrer en aquell indret,  com també per la gran quantitat de vianants que passegen per la zona o hi realitzen alguna pràctica esportiva”, han assegurat els republicans en un comunicat.

Durant aquests mesos, l’equip de govern ha manifestat la voluntat de  parlar amb la Generalitat de Catalunya, administració que té la competència d’aquest vial, reunió que no ha arribat a celebrar-se al llarg de l’estiu, i el compromís que havia adquirit l’equip de govern no s’ha complert. "No obstant el descontentament, recentment se’ns ha emplaçat a reunir-nos amb els diferents agents implicats, i la solució aportada millora substancialment la nostra proposta, fet que ens alegra", han afegit des d'ERC. "Reclamem però, celeritat a totes les parts per dur a terme les diferents actuacions a realitzar, per part del departament d’educació, l’Ajuntament de la Seu i el departament de territori", han reitetat.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/esquerra-demana-pinti-pas-vianants-cami-palanca-l-alcada-l-entrada-l-institut/20160930090234005675.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]