Imprimir

Es posa en servei el Camí de Sant Isidre, a Castellciutat

viurealspirineus | 19 de junio de 2020

camí sant isidre-2
camí sant isidre-2
Han finalitzat les obres d'arranjament i eixample, després que s’hi produís un despreniment del talús

Aquest dissabte 20 de juny, a l’una del migdia, es posarà en servei el Camí de Sant Isidre, a Castellciutat, que dona accés al poble des de la carretera N-260. Aquesta via d’accés a Castellciutat ha estat tallada des del passat mes de gener per obres d’arranjament i eixample després que s’hi produís un despreniment del talús que suportava el ferm del camí.

camí sant isidre-1

Amb aquestes obres es resol de manera definitiva l’estat d’aquest vial. També s’ha donat continuïtat a la vorera que puja fins a la carretera N-260 que garanteix tant la seguretat dels vianants com dels vehicles. Amb l’obertura al trànsit de vehicles del Camí de Sant Isidre, el carrer Jacint Verdaguer tornarà a tenir el mateix sentit de circulació que tenia fins abans de les obres, és a dir, serà de sortida des de la plaça de l’Arbre cap a la carretera N-260.

Val a dir que a principis del pròxim mes de juliol tindrà lloc la inauguració oficial d’aquestes obres del Camí de Sant Isidre en un acte que comptarà amb la participació de representats polítics de la Diputació de Lleida.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alt-urgell/es-posa-servei-cami-sant-isidre-castellciutat/20200619154158019757.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]